Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934    info@fahallen.se      Snabb leverans    Fraktfritt över 699kr    Över 15.000 nöjda kunder
Moms visas:

Handla bomullsjacka online

Här kan du köpa arbetsjackor i 100% bomull. Bomull används ofta i jackor för dess enorma slitstyrka och används ofta av yrkesfolk som svetsar eller utför andra typer av heta arbeten. Bomull har den egenskapen att om det tar eld och börja brinna så finns det inga syntetiska ämnene som smälter vid upphettning. Bomullsjackor är därför att föredra och ställs också som krav på många arbetsplattser där svetsning utförs. Syntet i kläderna smälter vid upphettning och bränner in i huden och orsakar betydligt svårare bränskador än kläder i tex bomull som "bara" brinner.

Bomullsjackor är ett billigt allternativ till flamkläder och dessutom många gånger slitstarkare. Viktigt att du kollar med din arbetsplats vad som gäller och vilka krav som de ställer på arbetskläder.

Läs mer

Bomull är ett skönt slitstarkt och ventilerande matriallsom passa bra på vår, sommar och förhösten, då kan det vara skönt med en tunn bomullsjacka. Vi har bomullsjackor från Fristad som är funktionella med många finurliga fickor som till exempel en kartficka, två ärmfickor, hälla för öronsnäcka, dold id-kortsficka och många fler fickor för smart förvaring av dina viktigaste arbetsredskap av den mindre storleken.


Produkter
Övrigt