Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934    info@fahallen.se      Snabb leverans    Fraktfritt över 699kr    Över 15.000 nöjda kunder
Moms visas:

Arbetsskor

ArbetsskorSäkerhet är A och O i alla arbetssituationer, vare sig det gäller ett lugnare arbete inom vården eller mer säkerhetskrävande arbeten som en byggplats eller inom skogsbruk. Oavsett vilken typ av arbete du har krävs en bekväm och tålig sko som kan skydda dina fötter i alla lägen.

Beroende på de arbetsuppgifter du har ställs det olika krav på de skor du behöver. Dessa egenskaper är indelade i olika klasser. Vissa yrken och arbetsuppgifter kräver endast skyddande tåhättor i skorna, vilket går under klass SB, ett basskydd.

Om du däremot arbetar som till exempel snickare, rörmokare och hantverkare, där det finns risk att trampa på vassa föremål som spikar eller metalldelar, krävs det arbetsskor av klassen S3. Då får du en rejäl skyddssko med bland annat stötupptagande sula, antistatiska egenskaper, spiktrampskydd och slutet hälområde, vilket ger dig stöd under hela arbetsdagen.

 

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

I vårt sortiment hittar du ett stort utbud av yrkesskor från olika märken som uppfyller klass S3 eller högre, både när det kommer till arbetsskor och stövlar. Här kan du enkelt anpassa dina skor beroende på om du arbetar inomhus eller utomhus, samt efter väderlek.

För att du ska känna dig stadig och bekväm när du exempelvis klättrar i byggställningar erbjuder vi arbetsskor med det unika och patenterade snörningssystemet boa. Tack vare boa-systemet får du med ett enkelt handgrepp skor med perfekt passform, där komfort och säkerhet står i fokus.

Det är inte bara själva säkerheten som är viktig i val av din yrkessko, utan även egenskaper som kan hålla dina fötter torra och varma. Frusna fötter ger dig inte bara en känsla av obehag, det kan även vara farligt att arbeta med kalla fötter. Känseln minskar, vilket gör att du inte känner om du sätter ner foten fel, och du riskerar att tappa fotfästet om du klättrar i ställningar. Se till att hålla dina fötter varma genom att välja skor tillverkade i material med andningsförmåga. Rätt skor släpper ut fukten som bildas i skon under dagen, vilket håller dina fötter torra och varma. Väljer du dessutom en sko som har foder av Gore-Tex-material ger det ett extra skydd i blöta och regniga väderförhållanden.

I vårt utbud hittar du inte bara säkra och skyddande skor, kängor och stövlar. Vi erbjuder dig också tillbehör som kompletterar dina skyddsskor. Välj bland våra stötdämpande sulor, värmande sulor med tre värmelägen, broddar för säkrare fäste när det är halt och thermosocks i fem-pack, som du kan använda på fritiden, under arbetsdagen, om du fiskar eller jagar. Våra tillbehör är perfekta för såväl dina nya som gamla skor, och du får på ett enkelt och snabbt sätt en högre komfort under hela din arbetsdag. Dina fötter mår mycket bättre när du använder rätt tillbehör till dina skyddsskor, oavsett väderlek och arbetsförhållanden.

 

Hos oss på Fähallen hittar du ett välsorterat sortiment med säkerhets- och komfortanpassade produkter. Välj bland populära märken som Sievi, Freewear, Avignon och ThermaCELL och försäkra dig om att du håller dig trygg, torr och säker - hela dagen.

 


Produkter
Övrigt