Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934    info@fahallen.se      Snabb leverans    Fraktfritt över 699kr    Över 15.000 nöjda kunder
Moms visas:

Handla skyddsskor online

Bra arbetskläder är en sak men bra skor är nog det viktigaste och det du verkligen ska vara noga med. På Fähallen hittar du flera olika varianter av skyddsskor. Välj och vraka bland modellerna på vår hemsida, med stort utbud av storlekar, samt både dam- och herrmodeller. I sortimentet finns både varma varianter för kalla vinterdagar och lättare skor när det vankas varmare väder.

Skyddsskor med spiktrampskydd

Vi har rustat upp vår sida med bland annat ett flertal skyddsskor med spiktrampskydd. Detta är en populär och bra typ av skyddskänga som funkar för de flesta yrkesgrupper. Speciellt om du jobbar i skogen eller med lantbruk, hantverk eller med hästar. Du kan hitta skor på vår hemsida som är CE märkta, vattenavvisande, med tå-slitskydd, stötdämpande sulor, tåhätta av stål, värmebeständig yttersula och många fler bra egenskaper.

Vi har även varma stövlar som är gjorda av gummi som håller för hårt slitage och som tål värme upp till 300 grader. Foten skyddas av en tåhätta av stål, aluminium eller komposit och en spiktrampskydd av stål eller komposit. Ovandelen är av tåligt skinn. Om du söker efter en lättare sko så har vi lätta stövlar som är olje- och kemikalie behandlad med tåhätta och spiktrampskydd. Med en stötdämpande FlexStep-sula dämpar den lätt stöter mot foten, vilket gör att du samtidigt skyddar ryggen.

Skyddsskor utan spiktrampskydd

Våra skyddsskor utan spiktrampskydd är också flera och du hittar både låga och högre modeller i vårt sortiment. Vår skyddssko från till exempel Sievi är en sko fri från metall och som har en hög ventilation i skon. Skorna andas väldigt bra tack vare 3D-dry-fodret, som hjälper fukten förflyttas bort från skons yta. Det är nubuck-skinn på skons ovansida vilket skapar en behaglig känsla och skon är också skyddad av borstat PU-skinn på spetsen. Med hjälp av Dual Comfort-sulan hjälper den dina fötter att torka bättre. Behöver du inte skydd på dina skor så hittar du här alla arbetsskor och så kallade yrkesskor. skor anpassade för olika arbeten med utan hätta och spikskydd.

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

På Fähallen har vi även stövlar med skaft som är hållbara och med gjorda i vattenavstötande PU-skinn. Till exempel stövlar med ett teddyfoder som håller dina fötter varma. Du hittar också stövlar, kängor och skor med bara tåskydd av stål som skyddar tårna mot klämskador och fallande föremål. Vi har också skor och kängor med sula som tål temperatur på upp till 300 grader och samtidigt är mer beständiga för kemikalier och andra ämnen som annars snabbt sliter ut arbetsskorna.

Vi har naturligtvis ocks lätta skyddsskor som är enkla och snabba att ta på och ändå är en klassisk skyddsskor med det skydd du behöver. Med tex ett tåskydd av aluminium och ovandel av PU-belagt skinn tål skorna slitage bra och är samtidigt vattenavstötande. Många skyddsskor har en FlexStep-sula som skyddar mot stötar och är snäll mot din rygg. Dessa skor ger dig bra komfort en skön känsla hela arbetsdagen.


Produkter
Övrigt