Tillagd i din varukorg

Handla vidare
Gå till kassan
 Vardagar 9-17 0454-50934    info@fahallen.se      Snabb leverans    Fraktfritt över 699kr    Över 15.000 nöjda kunder
Moms visas:

Handla profilkläder online

Här hittar du profilkläder som inte faller in under de vanliga kategorierna av arbetskläder. Fler och fler företag väljer idag att profilera sig genom att trycka logga och företagsnamn på de kläder som de anställda har på sig. Detta är ett bra och billigt sätt att få ut sitt varumärke. Här hittar du olika typer av profiljackor, profilbyxor, luvtröjor och sweatshirts, samt kepsar och mössor. Som kan utgöra en bas av de kläder du använder inom ditt företag, oavsett om du jobbar som säljare, hantverkare eller inom någon annan yrkeskategori, så har vi profilkläderna du behöver. Naturligtvis fixar vi tryck på dina kläder. Det är bara att kontakta oss om du vill ha hjälp med att trycka dina kläder.

Läs mer

Populära produkter i underkategorierna

Hos oss på Fähallen hittar du även sweatshirts i flera olika färger med ribbstickade muddar, magficka, och en kort dragkedja som gör den till en trevlig tröja som funkar både till arbete och vardag. Luvtröjor / huvtröjor och munkjackor med huva är ett skönt och ledigt plagg och väldigt populärt förstärkningsplagg. Vi har flera färger får både dam och herr. Utöver det finns flera t-shirts och linnen i flera färger och modeller. Oavsett om du gillar en mer lös passform eller tight.

Vi har också ett brett sortiment av kepsar och mössor. Här finner du bland annat fempanel keps, sexpanel keps, flexfit keps, klassisk armykeps, truckers med snapback och lättviktskeps. Vi på Fähallen har också förstärkningsplagg, likt flera alternativ av underställströjor och byxor, sockar, ullstrumpor, woolpower underställ, jägarstrumpor och herrboxers.

 

Produkter
Övrigt